web analytics

Un hotel de Tòquio ofereix habitacions i begudes gratis a canvi de fotos

Moltes empreses japoneses -especialment aquells que tenen relació amb el món de la restauració, el turisme i activitats relacionades amb empreses- han vist que els seus números no quadren i han de fer mans i mànigues per a fer quadrar els comptes, malgrat els ajuts oficials que ofereix el govern nipó. 

Davant la manca de turistes i viatgers de negocis de l’estranger, un hotel de Tòquio ofereix habitacions gratuïtes, segons ha explicat el portal grape Japan. L’hotel es diu New Shohei, està situat al luxós barri de Shinjuku a només tres minuts de l’estació de Yotsuya i els clients tenen accés a begudes alcohòliques sense cap cost en una sala d’estar. A més, si els clients dinen o sopen al restaurant, ubicat al primer pis de l’hotel, tenen dret a un plat de sashimi i una cervesa gratis, però per allotjar-se al establiment no és obligatori menjar al izakaya.

Tot el que cal fer fer per aprofitar aquesta oferta és senzill: compartir aquesta experiència i fotos de la seva estada a l’hotel a les xarxes socials o bloc. La iniciativa està limitada a una persona per habitació i els dies de setmana. Quan la persona faci la reserva ha de comunicar on pujarà les seves fotos i compartirà les seves experiències. A més, l’hotel assegura que ha pres mesures de precaució per evitar possibles contagis, com l’esterilització regular de les habitacions, ambients ben ventilats i espais dividits.

Segons sembla, l’acollida ha estat tan bona que ja tenen reserves per tot el que queda de setembre i octubre…