web analytics

La càmera dels banys de senyores del Parlament

Les notícies sobre diminutes càmeres espies utilitzades pels hentais per veure i enregistrar a dones fent les seves necessitats en lavabos públics no són estranyes al Japó. Hi ha nombrosa literatura al respecte, bé, i no només això, sinó que els curiosos que es vulguin entretenir només cal que vagin a qualsevol cercador i provar sort per trobar desenes i desenes de vídeos on es mostren escenes privades que la majoria de nosaltres no ens interessen pas gaire de la vida privada de molta gent. 

El que ha estat sorprenent és la revelació que aquesta pràctica s’hagi descobert a dins de la Dieta del Japó, el nom que té el parlament nacional.Segons va informar el diari online Japan Today, la setmana passada, una dona va entrar a un bany al segon pis de l’edifici de la Dieta a Tòquio i, de sobte, es va adonar que una càmera espia en miniatura apuntava cap a ella. Aparentment, algú sostenia la càmera des d’un cubicle contigu. Quan la dona va intentar interceptar a la persona que presumptament l’havia enregistrat, aquesta va fugir. Tot i que els fets van passar en un recinte amb moltíssima vigilància i amb moltes càmeres de seguretat, la policia encara no ha pogut determinar la identitat de la persona que enregistrava al bany de les dones. Els serveis de seguretat de la Dieta han reforçat la vigilància en els banys de senyores del parlament, evidentment, la tasca és exercida per dones policies.

Abans de venir al Japó hi ha moltíssims mites i històries que hom llegeix o expliquen. No són temes que, personalment, m’agraden o m’interessen però el fet que això s’hagi elevat al parlament fa que el cas prengui una consideració i rellevància important. Serà interessant seguir aquesta història per veure qui era l’aventurer que es dedicava a enregistrar les seves col·legues o, fins i tot, diputades fent les seves necessitats. Estarem pendents, mai millor dit.