web analytics

El govern japonès podria pagar-vos les vacances d’estiu al Japó (ampliació)

La iniciativa del govern japonès de subvencionar les vacances a aquells que facin el turista pel Japó ha aixecat força interès. L’altre dia, quan vaig escriure l’article però que no el vaig publicar fins ahir, no disposava de tota la informació que requeria però avui ja he consultat diversos mitjans que no només confirmen la informació que vaig replicar ahir sinó que n’afegeixen de nova.

La iniciativa s’anomena “Go To Travel” (pel tema del naming, no han suat gaire… Però el tema del naming al Japó és un tema que caldria parlar en calma), i el govern proporcionarà subvencions per valor de fins a 20.000 iens per dia (uns 170 euros, gens malament) i per persona que faci un viatge de lleure. Les subvencions cobriran la meitat del cost dels viatges, distribuïts mitjançant una combinació de descomptes i vals per utilitzar en restaurants i botigues properes. Es preveu que la iniciativa comenci a finals de juliol, aplicant-se a les reserves fetes a través d’agències de viatges japoneses o directament amb hotels o ryokans (una mena de fondes tradicionals japoneses). La mala notícia, especialment pels qui no residiu al país, és que els costos del viatge al Japó no estaran coberts. Així doncs, el viatge fins aquí va a banda.

Vet aquí el resum d’aquesta iniciativa que, des del meu punt de vista, sembla interessant i molt probablement aprofitaré per visitar alguna ciutat o regió de les que encara no he pogut visitar.